SFIZIO MARIO

SFIZIO MARIO De enige echte Italiaanse delicatessenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 763 beoordelingen
21 okt 2020 om 14:25 Hele late bezorging, doordat er een storing was met de oven?! Niet de moeite waard om zo lang op te wachten
20 okt 2020 om 19:56 Ik heb een vegetarische pizza besteld, echt lekker! Een van de beste vega pizza's die ik in Utrecht heb gegeten. Compliment!
19 okt 2020 om 15:37 Awesome guy. We had a problem with our bike so we had a long delay until we could pick up our pizzas. Not only did he wait patiently, he even made two fresh new pizzas for us. 5 stars!
19 okt 2020 om 15:08 Lousy service. They told us it would be a 50 min delivery. I was actually 95 minutes, which is ridiculous. I called many times and each time they told me five more minutes (40 min From first call to delIvery). They also sent us wrong items. Never again.
19 okt 2020 om 14:52 1:30h delivery time. Unacceptable.
16 okt 2020 om 15:13 Super service en heerlijk eten
11 okt 2020 om 13:03 Eten zoals altijd heel lekker, bezorgen duurde met 1,5 uur wel echt te lang
11 okt 2020 om 8:14 Pizza’s werden pas na een uur bezorgd, ondanks dat de pizzeria nog geen 50 meter verderop zat. Zeer bijdehande bezorger. Salami op de Mista. Pizza’s waren wel heel warm. Lekker gegeten, maar na afloop voelden we ons smerig, vol en vet.
11 okt 2020 om 7:39 Bijna 1,5 uur gewacht, maar wel lekkere en warme pizza's!
11 okt 2020 om 1:41 Pizza Parmaham besteld, kreeg een pizza magherita, kleine deceptie. Pizza zelf was erg lekker
10 okt 2020 om 4:07 ze mogen wel warmer leveren
8 okt 2020 om 19:54 Verkeerde pizza geleverd, koud..