SFIZIO MARIO

SFIZIO MARIO De enige echte Italiaanse delicatessenzaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 830 beoordelingen
21 jan 2021 om 20:39 Het feit dat ik van thuisbezorgd een bericht krijg om een review te schrijven terwijl mn eten er nog niet is zegt denk ik genoeg. Overigens altijd wel lekker eten. Ik wacht nu al meer dan 2,5 uur op mn pizza
21 jan 2021 om 18:27 Heerlijk gegeten en de bestelling was snel geleverd zeker voor herhaling vatbaar
2 jan 2021 om 17:45 Zoals gewoonlijk overheerlijk!
2 jan 2021 om 9:31 Het eten was goed, maar de bezorging was beter. Ze waren m'n mango maaza vergeten, de bezorger heeft een mango maaza bij een station voor me gehaald ondanks dat ik kortaf was tegen hem. Hij kreeg bij fooi voor z'n uitzonderlijke werkhouding ook pepernoten
1 jan 2021 om 20:49 Eten was, zoals altijd, weer heerlijk. Bezorgtijd was lang, een kleine tegenvaller. (normaal 30 min)
31 dec 2020 om 23:01 Love Sfizio, delicious food ❤️ And really italian.
29 dec 2020 om 21:22 Zoals altijd lekker en snel
25 dec 2020 om 11:46 We hadden 2 pizza's. De ene was super! Op de ander hadden we ham toe laten voegen, maar die was er - zo leek het - achteraf opgelegd, want deze was niet meegebakken. Misschien op het laatste moment pas gezien in de bestelling....?
24 dec 2020 om 14:32 BESTEL HIER NIET!!!!!! Schande van thuisbezorgd. 2 uur wachten op het vieste broodje ooit. Meerdere malen gebeld en diverse keren gehoord dat die er bijna was (vervolgens nog 45 minuten wachten) en meerdere malen opgehangen vanuit hen.
23 dec 2020 om 15:10 Bezorging duurde wel heel erg lang (90 min) voor op een woensdagmiddag, pizza was lauw. Jammer.
22 dec 2020 om 23:37 Calzones aangebrand en bezorgtijden 1,5 uur !
22 dec 2020 om 20:33 Bezorging duurde iets langer, maar echt prima pizza.